Over mij

Wie is Steven Tuinen?

Steven Tuinen is opgericht in januari 2006 door mij, Steven Bol, geboren 1962. Na mijn HEAO-opleiding heb ik jaren gewerkt in marketing en marktonderzoek bij diverse bedrijven en grotere bureaus als consultant.

Ondanks redelijk succes in dat vak begon er een gevoel te knagen dat ik daarin niet wilde doorgaan en eigenlijk iets radicaal anders wilde. Het moest creatiever, uitdagender, zonder vergaderingen en meer vakmanschap, een ambacht.

In 2002 was de maat vol en ben ik gestopt met marketing en begonnen als hovenier. 's Avonds de MBO-opleiding, overdag de praktijk als medewerker bij een van de beste hoveniersbedrijven in de regio. Winnaar van verschillende gerenommeerde prijzen. Daar heb ik van 2003 tot 2005 het vak geleerd, zodat ik in 2006 voor mezelf kon beginnen.

Hovenier zijn is een prachtig vak. Hard werken, dat wel, maar buiten. Ik maak mooie tuinen waar mensen blij mee zijn, lekker in kunnen leven en van kunnen genieten. Het vereist veel vakmanschap, veel verschillende activiteiten moeten uitgevoerd worden.

Creativiteit, kennis en gevoel voor schoonheid zijn belangrijk, handigheid en precisie in de uitvoering evenzeer. Het is helemaal mijn vak.

 

Meer dan tevreden! Dankzij Steven's vakmanschap, advies en creativiteit is onze droomtuin nu werkelijkheid.

Teun en Annelies
 


 

Contact opnemen

Steven Tuinen
Eenbes 20 – 3069 LM Rotterdam
Tel. 010-4204746
Fax 010-4204736

Als u wilt dat wij contact met u opnemen over uw tuin, kunt u ons bellen en of e-mailen op info@steventuinen.nl. Gelieve het volgende in uw vraag te vermelden:

Naam, Mevrouw/De heer
Adres Postcode,
Woonplaats Telefoon

Deze gegevens hebben we nodig om contact met u op te nemen.